DAMEKLIP DER PASSER TIL DIG OG DIN STIL

​Jeg hjælper dig med stilsikker dameklip, der får det bedste frem i dig.

Kim Q Hair Design er ekspert i alle former for dameklip. Jeg kan hjælpe dig med en forvandling med et nyt look eller med at klippe dig, så din nuværende frisure bliver trimmet og piftet op med en dameklip. 

Du er velkommen til at kigge forbi min frisørsalon på Fisketorvet og tage en snak med mig om, hvad jeg kan gøre for dig. Kommer du fra Vesterbro, Sydhavnen eller Islands Brygge, er min salon lige i nærheden.​

EN NY MODEKLIP ELLER EN MERE TRADITIONEL DAMEKLIP?

Drømmer du om en frisure a la 1920’erne, eller er du mere til en af de mere hippe og moderne dameklip?

Vores hår er en stor del af vores identitet, som fortæller meget om vores personlighed. Når du kommer i min salon, vil jeg sætte fokus på dig samt dine behov og ønsker for en dameklip.

Jeg vejleder dig gerne ud fra min professionelle vurdering af, hvilken frisure og hvilke farver der vil passe bedst til dig. I sidste ende er det dog dig, der beslutter, hvad du gerne vil udtrykke, og hvordan du gerne vil se ud.

Find dit personlige udtryk

​Jeg har erfaring med alle slags hårtyper lige fra den smarte korthårsfrisure til den elegante, lange manke – og alt der imellem. 

En mellemlang frisure opfattes generelt som hår, der går til skuldrene, når det er glat. Hvis du har – eller ønsker – en mellemlang frisure, så er der særligt mange muligheder for at vise din personlighed frem. 

Har du glat hår, så ligger en frisk og feminin pagehårsfrisure for eksempel lige til højrebenet. Pagen er en udødelig klassiker og giver et tidsløst look, der passer til både hverdag og fest. 

Foretrækker du derimod et mere råt look, så er en tilbagestrøget frisure, der går til lige over skuldrene, en sikker vinder. Stryg håret bag ørerne send et signal om styrke og selvtillid. 

En mellemlang frisure er ikke kun for dig med glat hår. Hvis du har en smule krøller, kan hår til skuldrene hurtigt give et sødt og yndefuldt udtryk, der passer til din person. 

Jeg tager hånd om dit hår, uanset hvad du kunne tænke dig. 

  

KIG FORBI VORES SALON ELLER RING FOR AT BESTILLE EN TID

Vil du gerne bestille en tid til dameklip hos mig, kan du gøre det på flere måder. Du kan kigge forbi min salon eller anvende mit online bookingsystem.

En anden mulighed er at ringe på telefon 50 70 24 10 eller sende en e-mail til kimqhairdesign@hotmail.com.

Bestil tid online

​Du kan booke din tid direkte hos mig igennem mit online bookingsystem.

Jeg glæder mig til at se dig.

Ikke nok med at man får det bedste udsigt over Kbh og salonen er super fancy - så er Kim verdens sødeste menneske med verdensklasse service. Hun er så dygtigt at ingen skal røre mit hår udover hende. Alt godt herfra.

​Jaguaris Produktion

Kim er utrolig dygtig og professionel til sit erhverv. Møder altid en med et smil på læben, i nogle rigtig hyggelige og personlige omgivelser på fisketorvet. 

Er kommet ved Kim før og hun har altid en god ide til en smart og personlig klipning. 

Kan helt klart anbefale Kim!

​Mathias Hansen

​Kim er virkelig dygtigt ☺️👌 kun mine varmeste anbefalinger . Skulle finde en frisør hurtigt , og er glad for at jeg endte ved hende .

​John Olesen

God afslappende stemning, Kim er altid I godt humør, er god til at komme med forslag til, hvad der vil klæde én og ikke mindst, så er resultatet flot! Har kun brugt hende efter, jeg var der første gang for ca et år siden (klipning).

Vivi Jensen

Kim er meget dygtig og sød frisør, der altid har et smil på læben. Jeg anbefaler hende rigtigt meget .

​Hanne Poulsen

Kim er en super dygtig og sød frisør. Hun er altid i godt humør og hun er meget professionel. Jeg kan varmt anbefalde hende.

 Sigrid Bødker

​Kontakt

Fisketorv​et, Dæk 2 - Find vej

Telefon: 50 70 24 10 

​​E-mail: kimqhairdesign@hotmail.com

Åbningstider​

​Mandag-fredag

​10.00-20.00

Lørdag

​10.00-17.00

Søndag

Lukket