Sommerklar?
13-07-2018
Er du klar til sommerferien? Jeg er klar og tager en kort sommerferie, men du kan stadig blive klippet hos mig
Læs hele nyheden
Sommerklar :-)
05-07-2017
Er du klar til sommerferien ellers husk at bestille en tid :-)​
Læs hele nyheden

​DAMEKLIP DER PASSER TIL DIG OG DIN STIL

​Jeg hjælper dig med stilsikker dameklip, der får det bedste frem i dig.

Kim Q Hair Design er ekspert i alle former for dameklip. Jeg kan hjælpe dig med en forvandling med et nyt look eller med at klippe dig, så din nuværende frisure bliver trimmet og piftet op med en dameklip. Du er velkommen til at kigge forbi min frisørsalon på Fisketorvet og tage en snak med en af os om, hvad jeg kan gøre for dig. Kommer du fra Vesterbro, Sydhavnen eller Sluseholmen, er jeg lige i nærheden.

EN NY MODEKLIP ELLER EN MERE TRADITIONEL DAMEKLIP?

Drømmer du om en frisure a la 1920’erne, eller er du mere til en af de mere hippe og moderne dameklip?

Vores hår er en stor del af vores identitet, som fortæller meget om vores personlighed. Når du kommer i min salon, vil jeg sætte fokus på dig samt dine behov og ønsker for en dameklip. 

Jeg vejleder dig gerne ud fra min professionelle vurdering af, hvilken frisure og hvilke farver der vil passe bedst til dig. I sidste ende er det dog dig, der beslutter, hvad du gerne vil udtrykke, og hvordan du gerne vil se ud.

KIG FORBI VORES SALON ELLER RING FOR AT BESTILLE EN TID

Vil du gerne bestille en tid til dameklip hos mig, kan du gøre det på flere måder. Du kan kigge forbi min salon eller anvende mit online bookingsystem

En anden mulighed er at ringe på telefon 50 70 24 10 eller 32 10 24 10 eller sende en e-mail til kimqhairdesign@hotmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ikke nok med at man får det bedste udsigt over Kbh og salonen er super fancy - så er Kim verdens sødeste menneske med verdensklasse service. Hun er så dygtigt at ingen skal røre mit hår udover hende. Alt godt herfra.

​Jaguaris Produktion

Kim er utrolig dygtig og professionel til sit erhverv. Møder altid en med et smil på læben, i nogle rigtig hyggelige og personlige omgivelser på fisketorvet. 

Er kommet ved Kim før og hun har altid en god ide til en smart og personlig klipning. 

Kan helt klart anbefale Kim!

​Mathias Hansen

​Kim er virkelig dygtigt ☺️👌 kun mine varmeste anbefalinger . Skulle finde en frisør hurtigt , og er glad for at jeg endte ved hende .

​John Olesen

God afslappende stemning, Kim er altid I godt humør, er god til at komme med forslag til, hvad der vil klæde én og ikke mindst, så er resultatet flot! Har kun brugt hende efter, jeg var der første gang for ca et år siden (klipning).

Vivi Jensen

Kim er meget dygtig og sød frisør, der altid har et smil på læben. Jeg anbefaler hende rigtigt meget .

​Hanne Poulsen

Helt klart en af de bedste frisører, jeg har været hos og altid med et smil på læben.

Mille Sørensen