FRISØRSALON MED STIL OG PERSONLIGHED

​​Søger du en professionel og dygtig frisør, der kan få det bedste frem i dig og dit hår?

​Bestil en tid hos Kim Q Hair Design frisørsalon og lad os hjælpe dig med dit hår. I vores frisørsalon på Fisketorvet kan vi tilbyde dig både dameklip, herreklip, farvning med mere, og vi giver dig også en professionel vejledning. Bestil en tid online eller kig forbi, hvis du søger en frisør i nærheden af Vesterbro eller Islands Brygge.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG I VORES FRISØRSALON?

Der hersker en behagelig og hyggelig atmosfære i vores frisørsalon, og vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse. Mens du er her, er du velkommen til at drikke en kop kaffe eller the og kigge i vores magasiner.

Vi kan tilbyde dig følgende behandlinger:


Alle vores behandlinger er inklusiv vask og føntørring.​

LÆKRE PRODUKTER TIL DIT HÅR

Når du er blevet klippet i vores frisørsalon, kan du købe lækre hårprodukter med hjem, der giver den optimale pleje og næring til dit hår. Vi står klar til at rådgive dig om, hvilke produkter der er bedst egnede til netop din hårtype.

Selvom du ikke har modtaget behandling i vores frisørsalon, er du stadig velkommen til at kigge forbi, hvis du gerne vil købe eller høre mere om vores hårprodukter.

VI STÅR KLAR TIL AT TAGE IMOD DIG I VORES FRISØRSALON

Du kan bestille en tid til en klipning eller farvning i vores frisørsalon her på siden via vores online bookingsystem, eller du kan ringe til os på telefon 50 70 24 10. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på kimqhairdesign@hotmail.com.

Bestil tid online

​Du kan booke din tid direkte hos mig igennem mit online bookingsystem.

Jeg glæder mig til at se dig.

Ikke nok med at man får det bedste udsigt over Kbh og salonen er super fancy - så er Kim verdens sødeste menneske med verdensklasse service. Hun er så dygtigt at ingen skal røre mit hår udover hende. Alt godt herfra.

​Jaguaris Produktion

Kim er utrolig dygtig og professionel til sit erhverv. Møder altid en med et smil på læben, i nogle rigtig hyggelige og personlige omgivelser på fisketorvet. 

Er kommet ved Kim før og hun har altid en god ide til en smart og personlig klipning. 

Kan helt klart anbefale Kim!

​Mathias Hansen

​Kim er virkelig dygtigt ☺️👌 kun mine varmeste anbefalinger . Skulle finde en frisør hurtigt , og er glad for at jeg endte ved hende .

​John Olesen

God afslappende stemning, Kim er altid I godt humør, er god til at komme med forslag til, hvad der vil klæde én og ikke mindst, så er resultatet flot! Har kun brugt hende efter, jeg var der første gang for ca et år siden (klipning).

Vivi Jensen

Kim er meget dygtig og sød frisør, der altid har et smil på læben. Jeg anbefaler hende rigtigt meget .

​Hanne Poulsen

Kim er en super dygtig og sød frisør. Hun er altid i godt humør og hun er meget professionel. Jeg kan varmt anbefalde hende.

 Sigrid Bødker

​Kontakt

Fisketorv​et, Dæk 2 - Find vej

Telefon: 50 70 24 10 

​​E-mail: kimqhairdesign@hotmail.com

Åbningstider​

​Mandag-fredag

​10.00-20.00

Lørdag

​10.00-17.00

Søndag

Lukket