Sommerklar?
13-07-2018
Er du klar til sommerferien? Jeg er klar og tager en kort sommerferie, men du kan stadig blive klippet hos mig
Læs hele nyheden
Sommerklar :-)
05-07-2017
Er du klar til sommerferien ellers husk at bestille en tid :-)​
Læs hele nyheden

FARVNING AF HÅR MED ET UNIKT RESULTAT

Går du med tanker om at få en ny hårfarve eller om at få et helt nyt look med striber i flere farver?

Hos Kim Q Hair Design er vi eksperter i farvning af hår. Vi skaber et unikt resultat, der passer lige netop til dig, og som er med til at fremhæve din personlighed. 

Vi har skabt en hyggelig salon med en behagelig og afslappet atmosfære, som ligger på Fisketorvet. Mange af vores kunder kommer især fra Vesterbro, Sydhavnen eller Sluseholmen, men alle er velkomne i vores salon.

ET NYT OG FRISKT LOOK MED FARVNING AF HÅR

Når du kommer ind til os, finder vi i fællesskab frem til, hvad der skal ske med dit hår. Har du bestilt tid til en farvning af hår, vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilke farver og hvilken farveteknik der vil få det bedste frem i dig.

Vi er rigtig gode til at skabe resultater, der passer godt til din personlighed og dine ønsker, og vi har først gjort vores arbejde tilfredsstillende, når vi ser dig forlade vores salon med et smil på læben.

LÆKRE HÅRPRODUKTER TIL PLEJE AF DIT HÅR

Med vores store erfaring inden for branchen har vi kendskab til, hvilke hårprodukter der kan give dit hår den optimale pleje og næring efter en farvning af hår.

Hos os kan du købe hårprodukter fra:

VIL DU GERNE BESTILLE EN TID HOS OS?

Bestil en tid til farvning af hår via vores online bookingsystem eller ved at ringe til os på telefon 50 70 24 10 eller 32 10 24 10. Du kan også sende os en e-mail på kimqhairdesign@hotmail.com.

​Kontakt

FISKETORVET  - Dæk 2 

E-mail: KimQHairdesign@hotmail.com

Telefon: 50 70 24 10​ / 32 10 24 10