FARVNING AF HÅR MED ET UNIKT RESULTAT

Går du med tanker om at få en ny hårfarve eller om at få et helt nyt look med striber i flere farver?

​Hos Kim Q Hair Design er jeg ekspert i farvning af hår. Jeg skaber et unikt resultat, der passer lige netop til dig, og som er med til at fremhæve din personlighed.

Jeg har skabt en hyggelig salon med en behagelig og afslappet atmosfære, som ligger på Fisketorvet. Mange af mine kunder kommer især fra Vesterbro, Sydhavnen eller Islands Brygge, men alle er velkomne i min salon.

ET NYT OG FRISKT LOOK MED FARVNING AF HÅR

Når du kommer ind til mig, finder vi i fællesskab frem til, hvad der skal ske med dit hår. Har du bestilt tid til en farvning af hår, vil jeg hjælpe dig med at finde ud af, hvilke farver og hvilken farveteknik der vil få det bedste frem i dig.

​Jeg er rigtig god til at skabe resultater, der passer godt til din personlighed og dine ønsker, og jeg har først gjort mit arbejde tilfredsstillende, når jeg ser dig forlade vores salon med et smil på læben.

LÆKRE HÅRPRODUKTER TIL PLEJE AF DIT HÅR

Med min store erfaring inden for branchen har jeg kendskab til, hvilke hårprodukter der kan give dit hår den optimale pleje og næring efter en farvning af hår.

Hos mig kan du købe hårprodukter fra:

VIL DU GERNE BESTILLE EN TID HOS mig?

Bestil en tid til farvning af hår via vores online bookingsystem eller ved at ringe til os på telefon 50 70 24 10

Du kan også sende os en e-mail på kimqhairdesign@hotmail.com.

Bestil tid online

​Du kan booke din tid direkte hos mig igennem mit online bookingsystem.

Jeg glæder mig til at se dig.

Ikke nok med at man får det bedste udsigt over Kbh og salonen er super fancy - så er Kim verdens sødeste menneske med verdensklasse service. Hun er så dygtigt at ingen skal røre mit hår udover hende. Alt godt herfra.

​Jaguaris Produktion

Kim er utrolig dygtig og professionel til sit erhverv. Møder altid en med et smil på læben, i nogle rigtig hyggelige og personlige omgivelser på fisketorvet. 

Er kommet ved Kim før og hun har altid en god ide til en smart og personlig klipning. 

Kan helt klart anbefale Kim!

​Mathias Hansen

​Kim er virkelig dygtigt ☺️👌 kun mine varmeste anbefalinger . Skulle finde en frisør hurtigt , og er glad for at jeg endte ved hende .

​John Olesen

God afslappende stemning, Kim er altid I godt humør, er god til at komme med forslag til, hvad der vil klæde én og ikke mindst, så er resultatet flot! Har kun brugt hende efter, jeg var der første gang for ca et år siden (klipning).

Vivi Jensen

Kim er meget dygtig og sød frisør, der altid har et smil på læben. Jeg anbefaler hende rigtigt meget .

​Hanne Poulsen

Kim er en super dygtig og sød frisør. Hun er altid i godt humør og hun er meget professionel. Jeg kan varmt anbefalde hende.

 Sigrid Bødker

​Kontakt

Fisketorv​et, Dæk 2 - Find vej

Telefon: 50 70 24 10 

​​E-mail: kimqhairdesign@hotmail.com

Åbningstider​

​Mandag-fredag

​10.00-20.00

Lørdag

​10.00-17.00

Søndag

Lukket