HERREKLIP DER PASSER TIL DIG OG DIT LOOK​

Trænger du til at blive klippet eller farvet? Jeg er klar til at hjælpe dig.

Kim Q Hair Design tilbyder herreklip i alle afskygninger. Jeg kan klippe dig præcist efter dine ønsker. Jeg hjælper også gerne med at finde frem til et nyt, moderne look. 

Min hyggelige og varme salon ligger på Fisketorvet. Bor du tæt på Vesterbro eller Islands Brygge, er du lige i nærheden.

DINE ØNSKER TIL HERREKLIP ELLER FARVNING

Jeg kan hjælpe med at finde frem til dine ønsker. Jeg giver også gerne professionelle råd til den klipning der får det bedste frem i dig. 

Jeg har stor erfaring med alle former for herreklip og er altid opdateret på de nyeste stile.

​Hvis du gerne vil have suppleret herreklip med striber eller en farvning, kan jeg selvfølgelig også klare det. Jeg hjælper gerne med at finde frem til den helt rigtige farvning og type af farve, som passer bedst til din personlighed og dit look.

Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for mig. Derfor lægger jeg vægt på at udføre herreklip, der passer til dig og dine ønsker. Jeg ønsker inderligt at du tager fra salonen med et smil og en god følelse.

BOOK EN TID ONLINE ELLER RING

Du er velkommen til at ringe på telefon50 70 24 10 for at bestille en tid til herreklip eller til at anvende mit online bookingsystem

Du kan også sende mig en e-mail på kimqhairdesign@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at se dig til en herreklip i min hyggelige frisørsalon på Fisketorvet.

Bestil tid online

​Du kan booke din tid direkte hos mig igennem mit online bookingsystem.

Jeg glæder mig til at se dig.

Ikke nok med at man får det bedste udsigt over Kbh og salonen er super fancy - så er Kim verdens sødeste menneske med verdensklasse service. Hun er så dygtigt at ingen skal røre mit hår udover hende. Alt godt herfra.

​Jaguaris Produktion

Kim er utrolig dygtig og professionel til sit erhverv. Møder altid en med et smil på læben, i nogle rigtig hyggelige og personlige omgivelser på fisketorvet. 

Er kommet ved Kim før og hun har altid en god ide til en smart og personlig klipning. 

Kan helt klart anbefale Kim!

​Mathias Hansen

​Kim er virkelig dygtigt ☺️👌 kun mine varmeste anbefalinger . Skulle finde en frisør hurtigt , og er glad for at jeg endte ved hende .

​John Olesen

God afslappende stemning, Kim er altid I godt humør, er god til at komme med forslag til, hvad der vil klæde én og ikke mindst, så er resultatet flot! Har kun brugt hende efter, jeg var der første gang for ca et år siden (klipning).

Vivi Jensen

Kim er meget dygtig og sød frisør, der altid har et smil på læben. Jeg anbefaler hende rigtigt meget .

​Hanne Poulsen

Kim er en super dygtig og sød frisør. Hun er altid i godt humør og hun er meget professionel. Jeg kan varmt anbefalde hende.

 Sigrid Bødker

​Kontakt

Fisketorv​et, Dæk 2 - Find vej

Telefon: 50 70 24 10 

​​E-mail: kimqhairdesign@hotmail.com

Åbningstider​

​Mandag-fredag

​10.00-20.00

Lørdag

​10.00-17.00

Søndag

Lukket