Sommerklar?
13-07-2018
Er du klar til sommerferien? Jeg er klar og tager en kort sommerferie, men du kan stadig blive klippet hos mig
Læs hele nyheden
Sommerklar :-)
05-07-2017
Er du klar til sommerferien ellers husk at bestille en tid :-)​
Læs hele nyheden

HERREKLIP DER PASSER TIL DIG OG DIT LOOK​

Trænger du til at blive klippet eller farvet? Jeg er klar til at hjælpe dig.

Kim Q Hair Design tilbyder herreklip i alle afskygninger. Jeg kan klippe dig præcist efter dine ønsker. Jeg hjælper også gerne med at finde frem til et nyt, moderne look. Min hyggelige og varme salon ligger på Fisketorvet. Er du i nærheden af Vesterbro, Sydhavnen eller Sluseholmen, er du lige i nærheden.

DINE ØNSKER TIL HERREKLIP ELLER FARVNING

Jeg kan hjælpe med at finde frem til dine ønsker. Jeg giver også gerne professionelle råd til den klipning der får det bedste frem i dig. Jeg har stor erfaring med alle former for herreklip og er altid opdateret på de nyeste stile.

Hvis du gerne vil have suppleret herreklip med striber eller en farvning, kan jeg selvfølgelig også klare det. Jeg hjælper gerne med at finde frem til den helt rigtige farvning og type af farve, som passer bedst til din personlighed og dit look.

Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for mig. Derfor lægger jeg vægt på at udføre herreklip, der passer til dig og dine ønsker. Jeg ønsker inderligt at du tager fra salonen med et smil og en god følelse.

BOOK EN TID ONLINE ELLER RING

Du er velkommen til at ringe på telefon50 70 24 10 eller 32 10 24 10 for at bestille en tid til herreklip eller til at anvende vores online bookingsystem. Du kan også sende os en e-mail på kimqhairdesign@hotmail.com.

​Kontakt

FISKETORVET  - Dæk 2 

E-mail: KimQHairdesign@hotmail.com

Telefon: 50 70 24 10​ / 32 10 24 10