Sommerklar :-)
05-07-2017
Er du klar til sommerferien ellers husk at bestille en tid :-)​
Læs hele nyheden
Ny hjemmeside
28-10-2015
Vi håber i synes om vores nye hjemmeside.
Læs hele nyheden

HERREKLIP DER PASSER TIL DIG OG DIT LOOK​

Trænger du til at blive klippet eller farvet? Så står vores dygtige frisører klar til at tage imod dig.

Hos Kim Q Hair Design tilbyder vi herreklip i alle afskygninger. Vi kan klippe dig præcis, som du ønsker, og vi hjælper dig også gerne med at finde frem til et nyt look, der følger tidens trends. Der hersker en behagelig atmosfære i vores salon, som ligger på Fisketorvet, så er du i nærheden af Vesterbro, Sydhavnen eller Sluseholmen, har du ikke langt til os.

DINE ØNSKER TIL HERREKLIP ELLER FARVNING

Vi tager os god tid til at finde frem til, hvilke ønsker du har til din herreklip, og vi giver også gerne professionelle råd til, hvilken klipning vi mener vil få det bedste frem i dig. Vi har stor erfaring med alle former for herreklip og følger altid med i moden, så vi er opdateret med de nyeste former for herreklip.

Hvis du gerne vil have suppleret herreklip med striber eller en farvning, kan vi selvfølgelig også klare det. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige farvning og type af farve, som passer bedst til din personlighed og dit look.

Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for os, og vi lægger vægt på at udføre herreklip, der passer til dig og dine ønsker. Vi vil nemlig gerne have, at du forlader vores salon med et smil og en god følelse.

BOOK EN TID ONLINE ELLER RING TIL OS

Du er velkommen til at ringe til os på telefon50 70 24 10 eller 32 10 24 10 for at bestille en tid til herreklip eller til at anvende vores online bookingsystem. Du kan også sende os en e-mail på kimqhairdesign@hotmail.com.

​Kontakt

FISKETORVET  - Dæk 2 

E-mail: KimQHairdesign@hotmail.com

Telefon: 50 70 24 10